Foliossa haudutettua nieriää ja sienikastiketta
Folio on oivallinen apu grillauksessa. Siinä ruoka pysyy mehevänä, eikä pääse kuivumaan grillin kuumuudessa. Kokeile vaikka nieriää foliossa haudutettuna.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 600 g nieriäfilettä
- 200 g metsäsieniä
- 1 keltasipuli
- 150 g maustettua tuorejuustoa
- 0,5 kg perunoita
- 200 g porkkanoita
- 1 pnt tilliä
- suolaa
- pippuria
- tilliä
Lisäksi
- foliota
Valmistusohje
Leikkaa perunat ja porkkanat siivuiksi, mausta suolalla sekä pipprilla ja kuullota niitä hetki pannulla.
Anna jäähtyä hetken aikaa myöhempää käytttöä varten.
Paista toisella pannulla hienonnetut metsäsienet sekä sipuli pehmeiksi ja mausta suolalla sekä pippurilla. Sekoita kulhossa sieni-sipulisilppu ja tuorejuusto ja mausta hienonnetulla tillillä.
Leikkaa nieriäfileet noin 100 gramman palohin ja mausta suolalla.
Leikkaa foliosta arkkeja ja nosta maustuneet fileet sen päälle. Lusikoi lopuksi sienitäyte päälle ja sulje paketti tiukasti. Kypsennä grillissä noin 10-15 minuutin ajan, kunnes juurekset ovat pehmeitä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria