Filee paprikasuikaleilla

Tämä on helppo ja maukas tapa muunnella rakastettua porsaanfileetä. Tämän ruoan voit valmistella hyvissä ajoin etukäteen ja vain lämmittää ennen tarjoilua. Säilytä siinä tapauksessa liha ja kastike mielellään erikseen, ja kaada kuuma vihannesseos lihalle vasta tarjoillessa.

Neljälle

  • 600-700 g porsaanfileetä
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 4 paprikaa, suikaloituina
  • 1 prk kokonaisia tomaatteja
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • paprikajauhetta
  • suolaa ja pippuria
  • voita

Valmistusohje

1. Mausta filee, ruskista hyvin joka puolelta, alenna lämpöä ja anna paistua kypsäksi n. 20 minuuttia.

2. Paista sipuli voissa teflonpannussa.

3. Lisää paprika, kaada mukaan viini ja tomaatit. Mausta ja anna kiehua hiljalleen kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.

4. Tarjoile vihannesseos fileen kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!