Filee paprikasuikaleilla
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5676740/landscape16_9/515/290/f9d5178e55aa4f7a8acd2367df21eba9/Af/934190-5436.jpg)
Tämä on helppo ja maukas tapa muunnella rakastettua porsaanfileetä. Tämän ruoan voit valmistella hyvissä ajoin etukäteen ja vain lämmittää ennen tarjoilua. Säilytä siinä tapauksessa liha ja kastike mielellään erikseen, ja kaada kuuma vihannesseos lihalle vasta tarjoillessa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 600-700 g porsaanfileetä
- 2 keltasipulia, hienonnettuina
- 4 paprikaa, suikaloituina
- 1 prk kokonaisia tomaatteja
- 1 dl kuivaa valkoviiniä
- paprikajauhetta
- suolaa ja pippuria
- voita
Valmistusohje
1. Mausta filee, ruskista hyvin joka puolelta, alenna lämpöä ja anna paistua kypsäksi n. 20 minuuttia.
2. Paista sipuli voissa teflonpannussa.
3. Lisää paprika, kaada mukaan viini ja tomaatit. Mausta ja anna kiehua hiljalleen kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
4. Tarjoile vihannesseos fileen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka