Fettuccinia ja vihanneksia

Tämä on ihana kesäpasta kun kukkakaali on parhaimmillaan ja sokeriherneet rapeimmillaan. Ruoka valmistuu nopeasti joten vihannesten kaikki vitamiinit säilyvät.

Neljälle

  • 500 g tuoretta fettuccinia
  • 1 punasipuli suikaloituna
  • 100 g sokeriherneitä
  • 1 keltainen paprika
  • ½ kukkakaali
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi paprika ja sipuli. Jaa kukkakaali pieniksi kimpuiksi.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, keitä kukkakaali reilussa, suolatussa vedessä.

3. Paista sipulit, paprika ja sokeriherneet oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita pasta ja kukkakaali vihannespaistokseen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.