Fettuccinia ja vihanneksia

Tämä on ihana kesäpasta kun kukkakaali on parhaimmillaan ja sokeriherneet rapeimmillaan. Ruoka valmistuu nopeasti joten vihannesten kaikki vitamiinit säilyvät.

Neljälle

  • 500 g tuoretta fettuccinia
  • 1 punasipuli suikaloituna
  • 100 g sokeriherneitä
  • 1 keltainen paprika
  • ½ kukkakaali
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi paprika ja sipuli. Jaa kukkakaali pieniksi kimpuiksi.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, keitä kukkakaali reilussa, suolatussa vedessä.

3. Paista sipulit, paprika ja sokeriherneet oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita pasta ja kukkakaali vihannespaistokseen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!