Julkaistu
Tämä on ihana kesäpasta kun kukkakaali on parhaimmillaan ja sokeriherneet rapeimmillaan. Ruoka valmistuu nopeasti joten vihannesten kaikki vitamiinit säilyvät.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon
Neljälle
- 500 g tuoretta fettuccinia
- 1 punasipuli suikaloituna
- 100 g sokeriherneitä
- 1 keltainen paprika
- ½ kukkakaali
- oliiviöljyä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi paprika ja sipuli. Jaa kukkakaali pieniksi kimpuiksi.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, keitä kukkakaali reilussa, suolatussa vedessä.
3. Paista sipulit, paprika ja sokeriherneet oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita pasta ja kukkakaali vihannespaistokseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.