Feta-katkarapusalaatti veneessä
Julkaistu
Kaikki laivaan! Salaatti tarjoillaan lautasen sijaan kurkkuveneessä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 annosta
Veneet
- 2 tuoretta kurkkua
- 1 tl sitruunapippuria
- 150 g katkarapuja
- 100 g fetajuustoa
- 8 retiisiä
Kastike
- 4 rkl rypsiöljyä
- 2 rkl Rajamäen Mausteista etikkaa
- 1/2 tl rouhittua mustapippuria
- 1/2 tl suolaa
- 2 rkl tilliä
Valmistusohje
Koverra kurkkujen sisus pois. Ripottele kurkkujen sisään sitruunapippuria. Leikkaa kurkut kahtia ja täytä ne katkaravuilla, fetajuusto kuutioilla, retiisiviipaleilla sekä kurkun sisuksella.
Sekoita kastike ja kaada se valmiiden salaattiannosten päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan