Feta-katkarapusalaatti veneessä

Kaikki laivaan! Salaatti tarjoillaan lautasen sijaan kurkkuveneessä.

Ainekset

  • 4 annosta

Veneet

  • 2 tuoretta kurkkua
  • 1 tl sitruunapippuria
  • 150 g katkarapuja
  • 100 g fetajuustoa
  • 8 retiisiä

Kastike

  • 4 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 rkl tilliä

Valmistusohje

Koverra kurkkujen sisus pois. Ripottele kurkkujen sisään sitruunapippuria. Leikkaa kurkut kahtia ja täytä ne katkaravuilla, fetajuusto kuutioilla, retiisiviipaleilla sekä kurkun sisuksella.

Sekoita kastike ja kaada se valmiiden salaattiannosten päälle.

Parhaat ruokaohjelmat