Mainos
Mainos

Yksinkertaiset salaatit ovat usein parhaita alkuruokia. Sinihomejuusto ja fenkoli muodostavat hienon parin, siinä tämän yksinkertaisen, oudon maukkaan salaisuus.

Neljälle

  • 400 g fenkolia
  • 75 g sinihomejuustoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 ½ rkl punaviinietikkaa

Valmistusohje

1. Huuhdo ja halkaise fenkoli ja leikkaa pois alaosan kova osa. Viipaloi puolikkaat. Kuumenna vettä kiehuvaksi kattilassa ja lisää fenkolinpalat. Keitä kovalla lämmöllä 1 ½ minuuttia, ei enempää. Kaada siivilään ja valuta.

2. Sekoita viinietikka, ½ tl suolaa ja hieman pippuria myllystä. Ravista sitten seos öljyn kanssa.

3. Norota kastike hyvin valutetun fenkolin päälle ja sekoita varoen. Murusta päälle juusto.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.