Fasaaninrinnat aprikoosichutneylla
Tämä on oikea juhlapäivällinen!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 2 fasaaninrinta ilman luita
- 1 rkl kidesokeria
- 1 rkl suolaa
- ½ appelsiini
- 1 maustemitta jauhettua pippuria
Aprikoosichutney
- 8 kuivattua aprikoosia
- ½ dl sulttaanirusinoita
- 2 rkl fariinisokeria
- ½ dl viinietikkaa
- 1 rkl hienonnettua keltasipulia
- ½ tl jauhettua inkivääriä
- 1 maustemitta jauhettua korianteria
- ½ tl murskattuja, keltaisia sinapinsiemeniä
- 1 maustemitta hienonnettua, punaista chiliä
Valmistusohje
1. Chutney: Liota aprikooseja ja rusinoita viinietikassa tunti. Hienonna sipuli ja laita kattilaan. Lisää fariinisokeri ja viinietikka aprikoosien ja rusinoiden kera. Mausta inkiväärillä, korianterilla, sinapinsiemenillä ja chilillä. Keitä ilman kantta miedolla lämmöllä. Sekoittele puulusikalla kunnes chutney sakenee.
2. Pikagraavaa aprikoosit 15 minuuttia 15 minuuttia sokerissa, suolassa sekä appelsiinin raastetussa kuoressa ja mehussa. Mausta pippurilla.
3. Kuivaa fasaaninrinnat ja grillaa ne. Viipaloi ja asettele chutneyn ja salaatin kera lautasille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan