Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Farfallea, scampia ja kookoscurrya

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kookos ja curry sopivat juuresten kanssa hyvin yhteen - hyvä esimerkki pohjoismaisen ja intialaisen keittiön sekoituksesta.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton

4 annosta

  • 400 g farfalle-pastaa
  • 200 g scampia
  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 20 g porkkanaa
  • 15 g palsternakkaa
  • 15 g juuriselleriä
  • 1 tölkki kookosmaitoa
  • 2 dl kalafondia
  • 1 rkl curryjauhetta
  • voita
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli, puhdista ja hienonna porkkana, palsternakka ja juuriselleri ja puhdista parsa. Tarvittaessa leikkaa parsan alin osa pois.

2. Keitä parsaa runsaassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää parsa, kun keittoaikaa on jäljellä kolme minuuttia. Kaada pasta ja parsat lävikköön.

3. Kuullota curry ja kuutioidut vihannekset voissa, lisää kalafondi ja keitä kokoon, kunnes nesteestä on puolet jäljellä. Lisää joukkoon kookosmaito ja kiehauta, mausta suolalla ja pippurilla. Lämmitä scampit kastikkeessa. Sekoita kastike vastakeitetyn pastan ja parsan kanssa.

Lisää aiheesta:

Jättikatkaravut kreikkalaisittainTaskurapukastike pastalleKikhernepaellaPapu-pinaattiravioliKyljykset persialaisella riisilläGnocchi verdure
ÄyriäispastaPastat ja nuudelitKevytKananmunatonKeventäjätPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Äyriäispasta
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kalmareita, putkipastaa ja kastiketta

  • 28.02.201310:02
    Laktoositon

    Äyriäispasta

  • 18.02.201300:00
    Pastakastike

    Pasta frutti di mare

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Pasta alle vongole

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Kala-äyriäispasta