Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Entrecôte maustevoilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

4 annosta

  • 4 entrecôte-pihviä, à 120 g
  • suolaa ja valkopippuria

Café del Paris -maustevoi

  • 200 g voita
  • 1 nippu persiljaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1/4 tl cayennepippuria
  • 1/4 tl paprikajauhetta
  • 1/4 tl currya
  • 1 rkl mangochutneytä
  • 1/4 tl rakuunaa
  • 1/4 tl rosmariinia
  • 1/4 tl timjamia
  • 2 munankeltuaista

Tarjoiluun

  • 4 annosta raakana paistettuja perunoita

Valmistusohje

1. Café del Paris -maustevoi: Pyöräytä persilja, valkosipulinkynnet ja mausteet tehosekoittimessa. Lisää mangochutney, munankeltuaiset ja voi pieninä paloina. Anna tehosekoittimen käydä vielä muutama sekunti.

2. Mausta entrecôte-pihvit suolalla ja pippurilla ja paista niitä molemmin puolin 2-3 minuuttia. Nosta pihvit uuninkestävään vuokaan, lusikoi päälle yrttivoinokareita ja gratinoi 250 asteessa uunin ylätasossa 1-2 minuuttia niin, että pinta saa kullanruskean värin.

Kunnon pihvi on oikea valinta, kun haluat syödä juhlavasti ja nauttia hyvästä ruoasta. Entrecôte-pihviin valitaan kauniisti marmoroitua lihaa, joka jätetään sisältä hieman punertavaksi. Miedon pippurinen maku on tärkeä osa kokonaisuutta.

Lisää aiheesta:

Kevyet kana-salaattiwrapit – helppo jauheliharuoka valmistuu vartissa! BroilerinmaksamousseMausteinen broilericurryTäytetyt kylkiluutTexas chiliPippuripihvi
EntrecôteKastikkeet ja dipitGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Entrecôte
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Seesamimarinoitu entrecôte purjon kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Nipan entrecote ja uuniperunat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Entrecôte ja paakarin perunat

  • 18.02.201300:00
    Korealaista

    Bulgogi-liha ja happamet vihannekset

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Entrecôte Rossini