Julkaistu
Täydellinen lounasruoka keitettyjen perunoiden kanssa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle-kahdeksalle
- n. 1 kg silakkafileitä
- 1 nippu tilliä, hienonnettuna
- 1 nippu ruohosipulia, hienonnettuna
- 175 g savustamatonta mätitahnaa
- 1 munankeltuainen
- 1 ½ dl kuohukermaa
- 2 dl kahvikermaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita mätitahna, keltuainen ja puolet yrteistä. Vatkaa kuohukerma ja kääntele mukaan seokseen. Levitä seos kalojen lihapuolelle, kääri ne rullalle ja laita tiiviisti uunivuokaan.
2. Sekoita loput yrtit kahvikermaan ja kaada vuokaan. Ripottele päälle korppujauhoja ja paista uunissa n. 20 minuuttia. Tarjoile kuumana tai kylmänä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.