Eksoottiset banaanit
Julkaistu
Banaanit saavat tässä jälkiruoassa seurakseen passion-hedelmää, aprikoosia ja pistaasipähkinää, hyvää!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 3 banaania
- 4 passion-hedelmää
- 8 kuivattua aprikoosia
- ½ dl appelsiinimehua
- 4 rkl pistaasipähkinärouhetta
Valmistusohje
1. Viipaloi banaanit. Puolita passion-hedelmät ja kaavi sisältö. Suikaloi aprikoosit.
2. Kerrostele banaaniviipaleet, aprikoosisuikaleet ja passion-hedelmää neljään korkeaan lasiin tai maljaan.
3. Purista päälle appelsiinimehu ja koristele karkealla pistaasirouheella. Vinkki: Tämän jälkiruoan voi tehdä hyvin banaanien sijaan mansikoista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut