Eksoottinen porsaanfilee

Porsaan sisäfileetä on aina saatavissa. Tässä on yksinkertainen, mutta sitäkin pidetympi resepti!

Neljälle

  • 500 g porsaan sisäfileetä
  • 2 banaania siivuina
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 punainen paprika silputtuna
  • 1-2 tl currya
  • juustoraastetta
  • suolaa, pippuria, paprikajauhetta
  • voita

Valmistusohje

1. Leikkaa filee noin kolmen sentin paloiksi. Aseta ne seisomaan leikkauspinnalle ja painele pihveiksi. Mausta. Ruskista molemmilta puolilta.

2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Laita fileepihvit uunivuokaan. Lisää päälle banaaniviipaleet ja paprikasilppu.

3. Vatkaa kerma, sekoita siihen curry ja levitä vuokaan kaiken päälle. Ripota pinnalle juustoraaste ja gratinoi uunissa, kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoa keitettyä riisiä lisäksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!