Eksoottinen porsaanfilee
Porsaan sisäfileetä on aina saatavissa. Tässä on yksinkertainen, mutta sitäkin pidetympi resepti!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 500 g porsaan sisäfileetä
- 2 banaania siivuina
- 2 dl kuohukermaa
- 1 punainen paprika silputtuna
- 1-2 tl currya
- juustoraastetta
- suolaa, pippuria, paprikajauhetta
- voita
Valmistusohje
1. Leikkaa filee noin kolmen sentin paloiksi. Aseta ne seisomaan leikkauspinnalle ja painele pihveiksi. Mausta. Ruskista molemmilta puolilta.
2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Laita fileepihvit uunivuokaan. Lisää päälle banaaniviipaleet ja paprikasilppu.
3. Vatkaa kerma, sekoita siihen curry ja levitä vuokaan kaiken päälle. Ripota pinnalle juustoraaste ja gratinoi uunissa, kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoa keitettyä riisiä lisäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti