Eksoottinen porsaanfilee

Porsaan sisäfileetä on aina saatavissa. Tässä on yksinkertainen, mutta sitäkin pidetympi resepti!

Neljälle

  • 500 g porsaan sisäfileetä
  • 2 banaania siivuina
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 punainen paprika silputtuna
  • 1-2 tl currya
  • juustoraastetta
  • suolaa, pippuria, paprikajauhetta
  • voita

Valmistusohje

1. Leikkaa filee noin kolmen sentin paloiksi. Aseta ne seisomaan leikkauspinnalle ja painele pihveiksi. Mausta. Ruskista molemmilta puolilta.

2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Laita fileepihvit uunivuokaan. Lisää päälle banaaniviipaleet ja paprikasilppu.

3. Vatkaa kerma, sekoita siihen curry ja levitä vuokaan kaiken päälle. Ripota pinnalle juustoraaste ja gratinoi uunissa, kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoa keitettyä riisiä lisäksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja