Eevan salaatti
Ehkä jotakin Aatamin viekoitteluun?
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 vihreää, ei liian pientä omenaa
- 1 lehtiselleri
- ½ lavakurkku
- 100 g tuoreita herkkusieniä
- 1 tillinoksa
Kastike
- 2 dl kermaviiliä
- suolaa ja pippuria
- hieman puristettua sitruunamehua
Valmistusohje
1. Koverra omenoista siemenkodat mutta jätä pohja ehjäksi. Käytä kuorimaveistä. Koverra sitten omenat niin että jäljelle jää noin sentinpaksuiset seinämät.
2. Suikaloi pari lehtisellerin vartta, kuutioi kurkku pieneksi ja viipaloi herkkusienet. Hienonna koverrettu omenan hedelmäliha. Sekoita kaikki kermaviilin kanssa kulhossa, mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla. Täytä omenat, koristele tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka