Julkaistu
Pakastekatkarapuja myydään säädylliseen hintaan. Halvimpia ovat pienimmät, jotka merkitään luvulla 90-120 (=katkarapua per kilo), kalleimpia 50-70 jotka ovat isoimpia.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 prk simpukoita vedessä, noin 400 g
- 400 g kuorellisia katkarapuja
- 1 prk parsaa, n. 225 g
- 200 g herkkusieniä, viipaleina
- 125 g pakasteherneitä
- 1 pieni jäävuorisalaatinkerä, suikaleina
- tilliä, hienonnettuna
- 2 tomaattia, pieninä lohkoina
Kastike
- 3 rkl majoneesia
- 3 rkl chilikastiketta
Valmistusohje
1. Kaada simpukoista vesi pois. Kuori katkaravut.
2. Laita salaattia kulhon pohjalle, lado päälle muut ainekset.
3. Sekoita kastike ja lusikoi salaatille. Koristele tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!