Edullisempi äyriäissalaatti
Pakastekatkarapuja myydään säädylliseen hintaan. Halvimpia ovat pienimmät, jotka merkitään luvulla 90-120 (=katkarapua per kilo), kalleimpia 50-70 jotka ovat isoimpia.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 prk simpukoita vedessä, noin 400 g
- 400 g kuorellisia katkarapuja
- 1 prk parsaa, n. 225 g
- 200 g herkkusieniä, viipaleina
- 125 g pakasteherneitä
- 1 pieni jäävuorisalaatinkerä, suikaleina
- tilliä, hienonnettuna
- 2 tomaattia, pieninä lohkoina
Kastike
- 3 rkl majoneesia
- 3 rkl chilikastiketta
Valmistusohje
1. Kaada simpukoista vesi pois. Kuori katkaravut.
2. Laita salaattia kulhon pohjalle, lado päälle muut ainekset.
3. Sekoita kastike ja lusikoi salaatille. Koristele tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa