Mainos
Mainos

Jos haluat päästä helpolla, hanki valmista tuulihattutaikinaa. Täytä ihanalla sitruunakreemillä ja puuteroi tomusokerilla ennen tarjoilua.

Neljälle

1 pkt tuulihattutaikina-aineksia

Täyte

  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 tl kidesokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Sitruunakreemi

  • 3 kananmunaa
  • 2 dl kidesokeria
  • 2 sitruunaa, niiden raastettu kuori sekä mehu
  • 100 g huoneenlämpöistä voita

Koristeluun

  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Sekoita tuulihattutaikina pakkauksen ohjeen mukaan ja paista 2-3 tuulihattua per henkilö.

2. Sitruunakreemi: Sekoita munat, sokeri, raastettu sitruunankuori (vain ohut, keltainen osa) sekä sitruunamehu kattilassa. Kuumenna keskilämmöllä samalla sekoittaen, kunnes seos paksunee ja havaitset ensimmäisen kuplan.

3. Nosta kattila liedeltä ja vatkaa voi mukaan vähän kerrallaan. Anna kreemin jäähtyä.

4. Vatkaa kerma, lisää sokeri ja vaniljasokeri samalla vatkaten.

5. Täytä éclairet sitruunakreemillä ja kermavaahdolla. Puuteroi tomusokerilla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.