Curry-kalakeitto
Julkaistu
Mausta perinteinen kalakeitto curry-mausteella ja tuo pala eksotiikkaa ruokapöytään.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 1 rkl öljyä
- 0,5-1 tl currya
- 1,5 dl riisiä (pika)
- 1 l kalalientä
- 1 pkt (400 g) seitä kuutioituna (pakaste)
- 250 g kasvissuikaleita (pakaste)
- 1 dl korianteria hienonnettuna
Valmistusohje
Kuumenna öljy kattilassa ja sekoittele joukkoon curry sekä nopeasti kypsyvä riisi. Kuullota, ja kaada kattilaan liemi. Lisää liemeen pakastekala ja -kasvikset.
Anna keiton kiehua, kunnes riisi on napakan kypsää.
Tarkista maku ja lisää keittoon tuore korianteri.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa