Crostineja ja vuohenjuustoa ja paahdettuja saksanpähkinöitä
Crostineista saa helppoja alkupaloja. Laita crostinin päälle esim. nokare tuorejuustoa, katkaraputäytettä, maksapasteijaa tai marmeladia.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Gluteeniton alkupala, 8-10 annosta
- 1 pkt Semper gluteenittomia crostineja
- 200 g vuohenjuustoa esim. Chèvre
- 80 g saksanpähkinöitä
- juoksevaa hunajaa
- koristeeksi rosmariinin oksia
Valmistusohje
Ota vuohenjuusto huoneenlämpöön, jotta sen rakenne ja maku on parhaimmillaan. Paahda saksanpähkinöitä paistinpannulla. Leikkaa vuohenjuuston kuivat reunat pois ja laita n. 1 tl juustoa jokaisen crostinin päälle. Laita saksanpähkinän puolikas juuston päälle ja valuta vielä hieman hunajaa crostinin päälle. Koristele halutessasi rosmariinilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa