Coleslaw kermaviilistä
Alunperin amerikkalainen kaalisalaatti, jota tehdään tuhannella tavalla. Coleslaw sopii moneen, mutta erityisesti hampurilaisten ja makkaran kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Yksi annos
- 6 dl keräkaalisuikaleita
Kastike
- 2 dl kermaviiniä
- 1 dl rypsiöljyä
- 1 sitruunan mehu
- 1 rkl sokeria
- 1 tl suolaa
- rouhittuja sinapinsiemeniä
- rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Sekoita kastike ja maista ja mausta. Laita kylmään tunniksi.
2. Suikaloi kaali hyvin ohuelti, kääntele suikaleet kastikkeen joukkoon ja sekoita hyvin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut