Cocktailvoileivät

Nämä ovat loistava alkuruoka tai ruokalaji seisovaan pöytään. Sopii myös illalliseksi.

Neljälle

  • 4 neliöviipaletta saaristolaistyyppistä tummaa leipää
  • 100 g voissa paistettuja kantarelleja
  • 4 rkl rapeaksi paistettua pekonia
  • persiljaa
  • 8 neliöviipaletta vaaleaa vuokaleipää
  • 4 viipaletta kylmäsavulohta
  • 4 rkl muikunmätiä
  • piparjuurijuustoa
  • 100 g kuorittuja katkarapuja
  • tilliä
  • 4 keksiä
  • 4 viipaletta kinkkua
  • 4 tuoretta basilikanlehteä
  • tuorejuustoa tai voita leiville

Valmistusohje

1. Levitä tuorejuustoa tai voita leiville ja kekseille.

2. Laita saaristolaisleiville kantarelleja ja pekonia. Laita puolelle vaaleasta leivästä lohta ja piparjuurta, puolelle katkarapuja, muikunmätiä ja tilliä. Laita kinkkua ja basilikaa kekseille.

3. Säilytä kylmässä kelmun alla tarjoiluun asti.

Parhaat ruokaohjelmat