Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Chorizo-papusalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • 4 chorizomakkaraa
  • 1 dl keitettyjä härkäpapuja
  • 1 dl maissia
  • 1 dl keitettyjä kidneypapuja
  • ½ punainen paprika
  • ½ keltainen paprika
  • ½ vihreä paprika
  • 1 tomaatti
  • 1 punasalaatti
  • 1 roomansalaatti
  • 1 punasipuli

Kastike

  • 5 rkl ruokaöljyä
  • 1 ½ rkl viinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 tl jauhettua valkopippuria
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita suola, pippuri ja viinietikka. Vatkaa joukkoon öljy. Hienonna korianteri ja sekoita kastikkeeseen. Sekoita varovasti joukkoon pavut ja jätä vetäytymään.

2. Leikkaa punasipulista koristeeksi muutama kaunis rengas. Hienonna loput sipulit ja sekoita papujen joukkoon. Leikkaa paprikat ja tomaatti suikaleiksi ja lisää papuseokseen.

3. Viipaloi makkara ja siirrä viipaleet kylmälle paistinpannulle. Paista makkaraviipaleet omassa rasvassaan.

4. Huuhtele ja suikaloi salaatit. Pane salaattisuikaleet vadille ja lusikoi päälle papuseos. Nosta papujen päällä makkaraviipaleet ja koristele punasipulirenkailla.

Lisää aiheesta:

Caesarsalaatti broilerifileen keraSalaatti chorizosta, paprikasta ja maissistaKananpoikasalaattiFoul medames, papumuhennosPapumuhennosSavukinkkua munasalaatin kera
PapusalaattiLisäkeruoatAlkuruoatSalaatitKastikkeet ja dipitPääruoatLiharuoka

Tämä salaatti syntyy kahdenlaisista pavuista ja lämpimästä makkarasta. Voit tietenkin käyttää muitakin kuin ohjeessa mainittuja papuja. Kaksinkertaistamalla ainesten määrän saat herkullista tarjottavaa noutopöytään.

Tuoreimmat aiheesta

Papusalaatti
  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Sieni-papusalaatti

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Punapapusalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Pohjoisafrikkalainen papusalaatti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Papusalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kesän paras feta-papusalaatti