Chiliribsit ja vihannesvartaat

Ihanat, ruokaisat ribsit eli kylkiluut ovat maukkaita sekä grillillä että uunissa valmistettuina.

Neljälle

  • 1 ½ kg grillikylkiluita, suuriksi paloiksi sahattuina

Marinadi

  • 2 dl chilikastiketta
  • 1 dl vettä
  • 1 dl ruokaöljyä
  • 2 tl vaaleaa dijonsinappia
  • 1 tl oreganoa
  • muutama tippa tabascoa

Vartaat

  • 8 pikkusipulia
  • 8 kirsikkatomaattia
  • 8 suurta herkkusientä
  • 1 vihreä paprika, paloiteltuna

Valmistusohje

1. Laita lihat muovipussiin, sekoita marinadi ja lisää pussiin. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi.

2. Ryöppää sipulit nopeasti kiehuvassa vedessä ja valuta. Pujota vihannekset vartaisiin.

3. Grillaa lihoja hitaasti, penslaa välillä marinadilla ja kääntele moneen kertaan kunnes ribsit ovat läpikypsiä. Kääntele vihannesvartaita hiilloksella n. 10 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja