Tässä salaatissa voit käyttää joko grillattua, paistettua tai keitettyä broileria. Tee mielellään kastike jonkin verran aikaisemmin, että se ehtii maustua. Tulisuuden päätät itse tabascon määrällä.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 4-5 dl broilerinlihaa
- 4 tomaattia
- 3-4 lehtisellerin vartta
- 1 roomansalaattikerä
- 1 vihersalaattikerä
- 125 g vihreitä pakasteherneitä
Kastike
- 1 dl majoneesia
- 1 dl kermaviiliä
- 1 dl chilikastiketta
- muutama tippa tabascoa
Valmistusohje
1. Suikaloi liha. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Suikaloi sellerinvarret ja salaatit. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
2. Sekoita kastikeainekset ja mausta maistellen tabascolla tippa kerrallaan.
3. Lusikoi kastike salaatin päälle. Tarjoile mielellään hyvää leipää lisäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!