Chilinen kanasalaatti
Tässä salaatissa voit käyttää joko grillattua, paistettua tai keitettyä broileria. Tee mielellään kastike jonkin verran aikaisemmin, että se ehtii maustua. Tulisuuden päätät itse tabascon määrällä.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 4-5 dl broilerinlihaa
- 4 tomaattia
- 3-4 lehtisellerin vartta
- 1 roomansalaattikerä
- 1 vihersalaattikerä
- 125 g vihreitä pakasteherneitä
Kastike
- 1 dl majoneesia
- 1 dl kermaviiliä
- 1 dl chilikastiketta
- muutama tippa tabascoa
Valmistusohje
1. Suikaloi liha. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Suikaloi sellerinvarret ja salaatit. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
2. Sekoita kastikeainekset ja mausta maistellen tabascolla tippa kerrallaan.
3. Lusikoi kastike salaatin päälle. Tarjoile mielellään hyvää leipää lisäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa