Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Chili-katkarapu tagliatelle

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Laktoositon

Ainekset

  • 200 g pappardelle tai tagliatelle tuorepastaa
  • 100 g aurinkokuivattuja tomatteja
  • 2 tl pinjansiemeniä
  • 1 rkl raastettua parmesaanijuustoa
  • 5 lehteä tuoretta basilikaa
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • vajaa 1 dl oliiviöljyä
  • 200 g katkarapuja sulatettuna
  • 1 tl hienonnettua vihreää chiliä
  • 1 sipuli
  • 10 pientä latva-artisokansydäntä
  • tuoretta rucolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Soseuta aurinkokuivatut tomaatit, valkosipuli, pinjansiemenet, basilika ja parmesaani tahnaksi oliiviöljyn kera.

Keitä pasta ohjeen mukaan kypsäksi ja valuta hyvin. Laita pasta takaisin kattilaan ja lisää mukaan tomaattitahna. Sekoita hyvin.

Lämmitä pannu kuumaksi ja lisää siihen tilkka öljyä. Paista sipulia hetki ja lisää katkaravut sekä chili mukaan. Paista kovalla lämmöllä ja lisää lopuksi joukkoon myös latva-artisokat. Sekoita ja kaada pastan joukkoon.

Mausta pasta lopuksi mustapippurilla ja ripottele päälle runsaasti silputtua rucolaa.

Lisää aiheesta:

Salaattia lohen, jättikatkarapujen ja simpukoiden keraLinguine-pasta, simpukoita ja mustekalaa viinissäAppelsiininmakuinen lohipastaTomaattipastaa ja chili-katkarapujaUunipastaTonnikala-pennevuoka
KatkarapupastaPastat ja nuudelitMakujaLaktoositonYstävänpäiväGoGreenVideoreseptit

Henri Alénin chili-katkarapu tagliatelle ihastuttaa mausteisuudellaan. Pasta on parhaimmillaan juuri oikean kypsyiseksi keitettynä ja se tarjoillaan tuoreella rucolalla koristeltuna.

Pääruoat
Kalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapupasta
  • 29.05.202109:15
    Harri Syrjänen

    Harri Syrjäsen katkarapupasta

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Teryaki-katkarapuvermiselli

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Mäti-katkarapupasta

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Pastaa katkarapujen, mädin ja punasipulin kera

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Linguinea katkarapujen ja kesäkurpitsan kera