Carni cruda

4:lle hengelle

  • 500 g vasikanpaistia
  • ½ sitruunan kuori
  • 1 ½ - 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl vettä
  • suolaa
  • pippuria
  • rucolaa
  • auringonkukan versoja
  • sitruunaa

Valmistusohje

Jauha vasikanliha lihamyllyssä tai pyydä lihakauppiaasi jauhamaan liha valmiiksi. Lisää lihan joukkoon puolikkaan sitruunan kuori, oliiviöljy ja tilkka vettä. Mausta suolalla sekä pippurilla. Tarjoile liha kylmänä auringonkukan versojen, rucolan ja sitruunaviipaleen kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.