Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4:lle hengelle
- 500 g vasikanpaistia
- ½ sitruunan kuori
- 1 ½ - 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl vettä
- suolaa
- pippuria
- rucolaa
- auringonkukan versoja
- sitruunaa
Valmistusohje
Jauha vasikanliha lihamyllyssä tai pyydä lihakauppiaasi jauhamaan liha valmiiksi. Lisää lihan joukkoon puolikkaan sitruunan kuori, oliiviöljy ja tilkka vettä. Mausta suolalla sekä pippurilla. Tarjoile liha kylmänä auringonkukan versojen, rucolan ja sitruunaviipaleen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.