Caprilainen salaatti

Raaka-aineiden tuoreus on insalata capresen valmistamisessa a ja o. David paljastaa, että tämä salaatti on hänen suosikkinsa kaikkien eturuokien eli antipastojen joukosta.

4 hengelle

  • 2 suurta tomaattia, paksuksi viipaloituina
  • 2 suurta mozzarellapalloa, paksuina viipaleina
  • basilikanlehtiä
  • neitsytoliiviöljyä pirskottamiseen
  • mausteeksi suolaa

Valmistusohje

- Levitä tomaatti- ja mozzarellaviipaleet lautaselle lomittain toistensa päälle; tomaattia, mozzarellaa, tomaattia, mozzarellaa, tomaattia ...

- Revi tuore basilika viipaleiden päälle.

- Mausta lopuksi suolalla ja neitsytoliiviöljyllä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja