Caprilainen salaatti
Raaka-aineiden tuoreus on insalata capresen valmistamisessa a ja o. David paljastaa, että tämä salaatti on hänen suosikkinsa kaikkien eturuokien eli antipastojen joukosta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 hengelle
- 2 suurta tomaattia, paksuksi viipaloituina
- 2 suurta mozzarellapalloa, paksuina viipaleina
- basilikanlehtiä
- neitsytoliiviöljyä pirskottamiseen
- mausteeksi suolaa
Valmistusohje
- Levitä tomaatti- ja mozzarellaviipaleet lautaselle lomittain toistensa päälle; tomaattia, mozzarellaa, tomaattia, mozzarellaa, tomaattia ...
- Revi tuore basilika viipaleiden päälle.
- Mausta lopuksi suolalla ja neitsytoliiviöljyllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje