Cajunperunat
Nämä perunat sopivat lähes kaikkien Cajun-keittiön herkkujen kanssa, mutta eivät ne tarvitse vain eksoottisen mausteisia seuralaisia, vaan kotimaisetkin käyvät. Tarjoile esimerkiksi leikkeleiden kanssa tai valmiin, grillatun broilerin lisäkkeenä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 isoa perunaa
- 3 rkl maissiöljyä
- ½ vihreä paprika
- 1 sellerinvarsi
- 1 sipuli
- 2 tl creole-maustetta
- 2 rkl vettä
Valmistusohje
1. Kuori perunat ja kuutioi ne. Puhdista paprika ja sellerinvarsi ja kuutioi myös ne. Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista perunat kullanruskeiksi.
2. Lisää sipuli, paprika sekä selleri ja mausta Creole Seasoning -mausteella. Lisää vettä ja peitä kannella.
3. Anna hautua, kunnes perunat ovat kypsiä. Sekoittele välillä ja lisää vettä, jos on tarvis.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka