Cajunperunat

Nämä perunat sopivat lähes kaikkien Cajun-keittiön herkkujen kanssa, mutta eivät ne tarvitse vain eksoottisen mausteisia seuralaisia, vaan kotimaisetkin käyvät. Tarjoile esimerkiksi leikkeleiden kanssa tai valmiin, grillatun broilerin lisäkkeenä.

Neljälle

  • 4 isoa perunaa
  • 3 rkl maissiöljyä
  • ½ vihreä paprika
  • 1 sellerinvarsi
  • 1 sipuli
  • 2 tl creole-maustetta
  • 2 rkl vettä

Valmistusohje

1. Kuori perunat ja kuutioi ne. Puhdista paprika ja sellerinvarsi ja kuutioi myös ne. Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista perunat kullanruskeiksi.

2. Lisää sipuli, paprika sekä selleri ja mausta Creole Seasoning -mausteella. Lisää vettä ja peitä kannella.

3. Anna hautua, kunnes perunat ovat kypsiä. Sekoittele välillä ja lisää vettä, jos on tarvis.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja