Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Caesarsalaatti pastan ja broilerin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • 2 dl gnocchipastaa
  • 4 grillattua broilerinuijaa
  • 2 ruukkua roomansalaatti
  • 2 tomaattia
  • 1 punasipuli

Caesar-kastike

  • 2 munankeltuaista
  • ½ rkl dijonsinappia
  • 1 rkl anjovista
  • 1/4 dl sitruunamehua
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ dl parmesaanijuustoraastetta
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 3/4 dl oliiviöljyä
  • 3/4 dl ruokaöljyä
  • 1-2 rkl vettä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Tarjoiluun

  • 1 pkt grissinejä

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolavedessä paketin ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja huuhdo kylmällä vedellä.

2. Kastike: Hienonna anjovikset ja kuori valkosipulinkynsi. Sekoita keltuaiset, anjovikset ja sinappi yleiskoneessa. Lisää öljy hiljalleen sekoituksen aikana. Sekoita mukaan parmesaanijuusto sekä puristettu valkosipuli ja lisää sitruunamehu ja viinietikka. Jatka vedellä, kunnes koostumus on sopiva. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Lohko tomaatit, hienonna punasipuli ja irrota roomansalaatista suurimmat lehdet. Lisää pastan joukkoon roomansalaatti, tomaatit, sipuli ja kastike. Jaa valmis salaatti neljälle lautaselle, annostele neljä grissiniä kunkin annoksen päälle ja aseta grillatut broilerinuijat päällimmäisiksi.

Aidon Caesarin tunnistaa kermaisesta, maukkaasta kastikkeesta. Tässä Caesar-salaatin muunnelmassa alkuperäisen salaatin leipäkuutiot eli krutongit on korvattu grissineillä, italialaisilla leipätangoilla.

Lisää aiheesta:

Caesarsalaatti broilerista ja perunakrutongeistaCaesarsalaatti broilerifileen keraAppelsiininmakuinen lohipastaKasvislasagneSavusilakka-pastasalaattiKlassinen caesarsalaatti
CaesarsalaattiKanaruokaSalaatitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Caesarsalaatti
  • 29.06.202206:30
    Harri Syrjänen

    Harri Syrjäsen caesarsalaatti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Caesarsalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Caesarsalaatti broilerista ja perunakrutongeista

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Caesarsalaatti broilerifileen kera

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Salaatti quinoan ja caesarkastikkeen kera