Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Bulgarialaiset lihapullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

4 annosta

  • 250 g lampaanjauhelihaa
  • 250 g naudanjauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 rkl juustokuminansiemeniä
  • 3/4 dl vettä
  • 1 rkl ruokaöljyä tai margariinia

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita lampaan ja naudanjauheliha, sipuli ja vesi tasaiseksi taikinaksi. Mausta suolalla, pippurilla ja juustokuminalla.

2. Muotoile taikinasta soikeita, noin 7 cm:n pituisia pullia. Pyöräytä ne öljyssä ja grillaa tai paista rasvassa paistinpannulla. Tarjoa salaatin ja ranskalaisten kanssa.

Nämä lihapullat maustetaan juustokuminalla, muotoillaan soikeiksi ja lopuksi grillataan tai paistetaan. Perinteisesti lihapullat tarjoillaan sitruunamehulla maustetun juuresraasteen kera. Modernimpi vaihtoehto on tarjota lisukkeena ranskalaisia perunoita.

Lisää aiheesta:

Gluteenittomat jauhelihapihvitIrish Stew lampaastaPyörykätItalialaiset lihapullat tagliatellelläKlassinen irlantilainen lammaspataVasikkapyyt
LammaslihapullatKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lammaslihapullat
  • 15.4.14:27
    Karitsaa

    Karitsanlihapullapata oluella

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Friteeratut lammaspullat

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lammaslihapullat ja munakoiso-tomaattimuhennos

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lampaanlihapullat tomaattikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lammaspullia, polentaa ja gremolataa