Julkaistu
Hedelmäinen ja rapea salaatti , jonka valmistamiseen ei mene pitkää aikaa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 grillibroilerin lihat
- ½ jäävuorisalaatinkerää
- ½ vihersalaatinkerää
- 1 pieni purkki ananaspaloja
- 2-3 varsiselleriä viipaleina
- 1 pieni terttu viinirypäleitä
- 1 pussi suolapähkinöitä
- persiljasilppua
Kastike
- 2 dl majoneesia
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 rkl ananaslientä
- suolaa
- ½ tl rakuunaa
Valmistusohje
1. Ryhmittele broilerin lihat, salaatit, ananaspalat ja sellerinvarsiviipaleet vadille. Sekoita kastike ja kaada se aineksille.
2. Koristele rypäleillä, maapähkinöillä ja persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!