Broilerisalaatti melonin kanssa
Julkaistu
Kesänraikas kanasalaatti, joka sopii mainiosti myös isommalle joukolle ja noutopöytään.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kahdelle
- 1 endiivi suikaleina
- 3 varsiselleriä suikaleina
- 1 pieni grillibroileri
- ½ hunajameloni
Kastike
- ½ dl ranskankermaa
- ½ rkl majoneesia
- 2 rkl chilikastiketta
- paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Sekoita endiivi- ja varsisellerisuikaleet sekä suikaloitu broilerinliha kulhossa.
2. Sekoita ranskankerma, majoneesi ja chilikastike toisiinsa ja kaada muiden ainesten päälle kulhoon. Puuteroi paprikajauheella.
3. Ota palloraudalla melonista kuulia tai leikkaa melonin hedelmäliha kuutioiksi ja laita päällimmäiseksi kulhoon. Tarjoile mielellään paahdettua leipää lisäkkeenä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät