Broileripihvit kookoskastikkeessa
Broileripihvit saavat makua kookoskastikkeesta ananaksen kera.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
- suolaa
- 2 rkl curryjauhetta
- 2 rkl vehnäjauhoja
- öljyä
- 1 prk ananaspaloja
- 1 prk kookosmaitoa
- nippu korianteria
- 1 parsakaali
- 4 dl basmatiriisiä
Valmistusohje
Leikkaa broilerin fileet kolmeen osaan ja nostele ne suureen kulhoon. Ripottele päälle suolaa, currya ja vehnäjauhoja. Peitä kannella ja ravista astiaa voimakkaasti niin, että kananpalat saavat pinnoilleen ohuen jauhotuksen.
Paista palojen pinnat öljyssä ja lisää loppuvaiheessa ananaspalat pannulle. Kaada kookosmaito ja ananaksen mehu palojen päälle ja keitä muutama minuutti.
Silppua korianteri ja mausta kastike sillä aivan lopuksi.
Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja paista niitä öljyssä niin, että ne saavat hiukan väriä ja kuumenevat.
Keitä lisäksi basmatiriisiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka