Mainos
Mainos

Klassinen naudanmaksaa englantilaisittain eli paistettua naudanmaksaa kapriksen ja pekonin kera on tämän ohjeen innoittaja. Lisukkeena maistuvat rapeakuorinen leipä ja tomaattilohkot.

4 annosta

  • 200 g broilerinmaksaa (pakasteena)
  • 4 rkl kapriksia
  • 140 g pekonia (1 pakkaus)
  • 1 litra salaattisekoitusta
  • 4 rkl balsamiviinietikkaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl voita paistamiseen
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi pekoni ja paista suikaleet paistinpannulla. Valuta ylimääräinen rasva talouspaperiin.

2. Sulata, puhdista ja huuhtele broilerinmaksa. Leikkaa paloiksi ja paista voissa kauniin kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kaprikset paiston loppuvaiheessa, niin että ne juuri ja juuri lämpiävät.

3. Jaa salaatti neljään annoskulhoon tai laakealle tarjoiluvadille. Annostele maksapalat, kaprikset ja pekonisuikaleet salaattipedille. Pirskota päälle tilkka öljyä ja balsamiviinietikkaa. Mausta ripauksella vastajauhettua mustapippuria ja gourmet-suolaa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.