Broilerin kylkipalat salsakastikkeella
Julkaistu
Kokeile maukkaita broilerinribsejä tulisen kastikkeen ja raikkaiden juuresten kera. Herkullinen annos on myös kevyt, joten se sopii hyvin myös kesällä ruokavaliotaan keventäneille.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- broilerinribsejä
- öljyä
- 1 prk chili creme fraichea
- 1 rkl pepperonia
- 2-3 tomaattia
- 100 g uusia porkkanoita
- 100 g uutta sipulia varsineen
- 6 retiisiä
- 1 kerä lehtisalaattia
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
Valmistusohje
Grillaa ribsit kypsiksi niin, etteivät pinnat kuitenkaan pala.
Silppua tomaatit ja pepperonit ja sekoita ne creme fraichen joukkoon.
Pyöräytä pätkityt porkkanat ja sipulit sekä retiisit öljyssä ja grillaa ne nopeasti parilatasolla.
Revi lehtisalaattia kulhoon ja roiskuta balsamicoa päälle. Nosta kuumat juurekset mukaan ja vartaat päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan