Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Broileria paistopussissa persiljan ja sitruunan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 1 iso tuore broileri (1 ½ – 2 kg)
  • 1 sitruuna
  • 1 nippi persiljaa
  • 1 kokonainen, tuore valkosipuli
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Lisäksi tarvitset

  • paistopussin

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero broileri suolalla ja pippurilla. Laita sen vatsaan hyvin pestyä persiljaa, sitruunanpuolikkaat ja paljon tuoreita valkosipulinkynsiä. Laita täytetty broileri paistopussiin ja sulje pussi.

2. Paista uunissa 1 ½ – 2 tuntia. Kokeile kypsyyttä pistämällä broilerinkoipea, jos siitä tihkuva neste on läpinäkyvää ja kirkasta, lintu on läpikypsä.

3. Avaa pussi, paloittele broileri ja tarjoile mielellään pussin pohjalle kertynyt liemi linnun kanssa.

Paistopussissa lihan mehukkuus säilyy, ja liemi, joka pussiin kertyy, maistuu hyvältä ja mehevältä. Yritä löytää oikein iso broileri. Jos löydät 2-2 ½ kg linnun, älä emmi, paremmanmakuista lintua ei löydy!

Lisää aiheesta:

Bressen kanaGrillattu inkiväärikananpoikaHöyrykeitetty rakuunabroileriKevyt broileripäivällinenHedelmillä täytetty kalkkunaChilibroileri
Täytetty broileriKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetty broileri
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Mureketäytteinen broileri

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Maustettu kokonainen broileri á la Alex

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Broileria paistopussissa persiljan ja sitruunan kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Täytetty broileri syyrialaisittain

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Maustettu kokonainen broileri