Broileria itämaisessa kastikkeessa
Ihanat itämaiset mausteet antavat potkua broilerikastikkeelle. Lisää marinadiin halutessasi chiliä, jolloin saat ruoastasi entistä autenttisemman.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Reseptin tarjoaa
- 6 annosta
- valmistusaika n. 1h (+ marinointiin kuluva aika)
- 4 broilerin rintapalaa
- 2 rkl öljyä
Marinadi
- 1 sipuli
- 2,5 cm pala tuoretta inkivääriä
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl silputtua korianteria
- (1 punainen chili)
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- 1 limetin mehu
- 3 dl Alpro® soya maustamatonta jogurtin kaltaista luomusoijavalmistetta
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele inkivääri ja silppua sipuli, valkosipulinkynnet, korianteri (ja chili).
2. Sekoita inkiväärinpalat, sipuli- ja valkosipulisilppu, korianteri, chili, suola, mustapippuri ja limettimehu ja mausta seoksella broilerinfileepalat.
3. Lisää maustamaton luomusoijavalmiste ja marinoi jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai yön yli.
4. Leikkaa marinoidut broilerinfileet paloiksi ja ruskista palat öljyssä. Säästä marinadiseos.
5. Nosta fileet pannulta. Lisää pannulle broilerin marinadiseos ja sekoita.
6. Nosta pannulle broileripalat ja hauduta kypsäksi.
7. Koristele tuoreella korianterilla ja tarjoa keitetyn riisin kanssa.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa