Broileria itämaisessa kastikkeessa

Ihanat itämaiset mausteet antavat potkua broilerikastikkeelle. Lisää marinadiin halutessasi chiliä, jolloin saat ruoastasi entistä autenttisemman.

Reseptin tarjoaa

  • 6 annosta
  • valmistusaika n. 1h (+ marinointiin kuluva aika)
  • 4 broilerin rintapalaa
  • 2 rkl öljyä

Marinadi

  • 1 sipuli
  • 2,5 cm pala tuoretta inkivääriä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl silputtua korianteria
  • (1 punainen chili)
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 limetin mehu
  • 3 dl Alpro® soya maustamatonta jogurtin kaltaista luomusoijavalmistetta

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele inkivääri ja silppua sipuli, valkosipulinkynnet, korianteri (ja chili).

2. Sekoita inkiväärinpalat, sipuli- ja valkosipulisilppu, korianteri, chili, suola, mustapippuri ja limettimehu ja mausta seoksella broilerinfileepalat.

3. Lisää maustamaton luomusoijavalmiste ja marinoi jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai yön yli.

4. Leikkaa marinoidut broilerinfileet paloiksi ja ruskista palat öljyssä. Säästä marinadiseos.

5. Nosta fileet pannulta. Lisää pannulle broilerin marinadiseos ja sekoita.

6. Nosta pannulle broileripalat ja hauduta kypsäksi.

7. Koristele tuoreella korianterilla ja tarjoa keitetyn riisin kanssa.

(MTV3)

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.