Broileria itämaisessa kastikkeessa
Ihanat itämaiset mausteet antavat potkua broilerikastikkeelle. Lisää marinadiin halutessasi chiliä, jolloin saat ruoastasi entistä autenttisemman.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Reseptin tarjoaa
- 6 annosta
- valmistusaika n. 1h (+ marinointiin kuluva aika)
- 4 broilerin rintapalaa
- 2 rkl öljyä
Marinadi
- 1 sipuli
- 2,5 cm pala tuoretta inkivääriä
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl silputtua korianteria
- (1 punainen chili)
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- 1 limetin mehu
- 3 dl Alpro® soya maustamatonta jogurtin kaltaista luomusoijavalmistetta
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele inkivääri ja silppua sipuli, valkosipulinkynnet, korianteri (ja chili).
2. Sekoita inkiväärinpalat, sipuli- ja valkosipulisilppu, korianteri, chili, suola, mustapippuri ja limettimehu ja mausta seoksella broilerinfileepalat.
3. Lisää maustamaton luomusoijavalmiste ja marinoi jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai yön yli.
4. Leikkaa marinoidut broilerinfileet paloiksi ja ruskista palat öljyssä. Säästä marinadiseos.
5. Nosta fileet pannulta. Lisää pannulle broilerin marinadiseos ja sekoita.
6. Nosta pannulle broileripalat ja hauduta kypsäksi.
7. Koristele tuoreella korianterilla ja tarjoa keitetyn riisin kanssa.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Munakasrulla á la Hellapoliisi