Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Berniläinen rösti

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

4 annosta

  • 8 kookasta keitettyä perunaa kuorineen
  • 100 g siansivua
  • 1 sipuli
  • 2 rkl voita
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuori perunat ja raasta ne. Leikkaa siansiivu pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Paista siansivua ja sipulia voissa hennon vaaleanruskeiksi. Sekoita joukkoon perunaraaste ja paista samalla sekoittaen vielä muutaman minuutin ajan. Lisää suolaa varoen.

2. Puristele seos kakun muotoon ja paista kauniin ruskeaksi. Aseta kookas lautanen ylösalaisin pannun päälle ja käännä kakku sille.

3. Liu'uta kakku saman tien takaisin pannuun. Anna ruskistua. Tarjoa rapean ruskeana.

Tämä sveitsiläinen perunakakku sopii tarjottavaksi yhtä hyvin pääruokana salaatin kera kuin bratwurstin tai liharuokien seuralaisena. Kakku paistetaan kummaltakin puolelta. Siksi kannattaa käyttää teflonpannua.

Lisää aiheesta:

KäseröstiTäytetyt kinkkuperunatPerunakakut salaatin keraPaistettua pekonia juureskakun keraPekonipannukakku purjollaPariloitua kinkkua ja kermassa haudutettua sipulia
PerunakakkuLisäkeruoatAlkuruoatKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Perunakakku
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Perunakakku

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Perunakakku vuohenjuuston ja pinaatin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Perunakakku, perusresepti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Raakaperunakakkuset

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Käserösti