Bataatti-inkiväärikeitto
Julkaistu
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 600 g bataattia
- 1 pieni purjo
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 1 l kasvislientä
- 1 ½ dl kookosmaitoa
- 1 rkl raastettua inkivääriä
- tabascoa
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Kuori ja pilko bataatit pieniksi paloiksi. Huuhtele ja hienonna purjo. Lämmitä tilkka öljyä isossa kattilassa ja kuullota ensin bataatit, purjo, valkosipuli ja inkivääri. Lisää kasvisliemi, suola ja pippuri ja hauduta aineet kypsiksi. Soseuta keitto, lisää kookosmaito ja tabasco. Hauduta viisi minuuttia miedolla lämmöllä ja tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti