Balsamicoliemi
Julkaistu
Tämä on täydellinen, hapanimelä kastike lihalle. Tarjoile kuumana tai haaleana.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 1 ½ rkl valkoista balsamiviinietikkaa
- ½ rkl sokeria
- 1 maustemitta valkopippuria
- 8 cl balsamiviinietikkaa
- voita
- 1 salottisipuli
- 8 dl häränhäntälientä
- 1 valkosipulinkynsi
Valmistusohje
1. Keitä häränhäntäliemi kokoon kunnes sitä on jäljellä 5 dl.
2. Hienonna salottisipuli ja valkosipuli.
3. ”Hikoiluta” sipuleita voinokareessa ja lisää balsamico. Keitä kokoon kunnes kolmannes on jäljellä.
4. Siivilöi pois sipulit ja sekoita häränhäntäliemi ja balsamico. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla.
5. Lisää valkoinen balsamiviinietikka tarjoillessa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa