Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Balsamicobroileri

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valkosipulissa, timjamissa ja Lanfranchi-oliiviöljyssä maustuu lounaspöydän kuningas.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon

Ainekset

  • 6 broilerin maustamatonta rintaleikettä
  • 0,5 dl Lanfranchi oliiviöljyä
  • 2 rkl Modenan Herttuan balsamietikkaa
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 5 oksaa tuoretta timjamia
  • tai 2 tl kuivattua
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 dl kanalientä
  • 1 rkl Modenan Herttuan balsamietikkaa

Valmistusohje

Murskaa valkosipulinkynnet ja hienonna timjami. Sekoita oliiviöljy, balsamietikkaa, murskattu valkosipuli sekä timjami keskenään ja mausta rintaleikkeet seoksella. Mausta pinnat vielä suolalla ja mustapippurilla.

Nosta leikkeet uunivuokaan. Kaada pohjalle kanaliemi sekä 1 rkl balsamietikkaa ja nosta vuoka 200–asteiseen uuniin. Paista 40–45 minuuttia.

Valele leikkeitä vuokaan muodostuvalla liemellä muutaman kerran paiston aikana. Tarjoile riisin tai perunoiden kanssa.

HUOM! Tämän ruoan voi valmistaa samaan tapaan myös kokonaisesta broilerista.

Lisää aiheesta:

TandorikanaaYrttitahnalla leivitetty broilerinleikeGrillatut broilerinkoivet helpon perunasalaatin keraBroilerin sisäfileetä, siitakesieniä ja kasviksiaKikhernecurry riisin ja jogurtin keraBroilerinkoipia vihreällä currylla
BroilerinfileeKevytKananmunatonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee
  • 24.09.202110:41
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

  • 19.08.202114:43
    Nopeat ja helpot

    Julia Childin kermainen kanakastike: Suprêmes de Volaille aux Champignons

  • 25.05.202114:32
    Kastike kanalle

    Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa

  • 09.03.202013:34
    Pääruoat

    Nopea parmesaanibroileri

  • 03.01.202011:49
    Uunibroileri

    Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla