Baby back ribsit BBQ-kastikkeella

Pieni kyljysrivi sopii tähän ruokalajiin parhaiten, mutta mikä tahansa ohut kylkipaisti käy. Ellet löydä liquid smokea, korvaa savuaromi suolalla ja pippurilla.

Neljälle

  • 1 kg kylkipaistia
  • liquid smokea

BBQ-kastike

  • ¾ dl chilikastiketta
  • 1 ½ dl tomaattiketsuppia
  • 2 rkl sinappia
  • 2 rkl öljyä
  • 2 tl ruskeaa fariinia
  • 2 rkl liquid smokea
  • ½ tl valkosipulijauhetta
  • ½ tl chilijauhetta
  • ½ tl jauhettua mustapippuria
  • 1 maustemitta cayennepippuria

Valmistusohje

1. BBQ-kastike: Sekoita chilikastike, ketsuppi, sinappi ja öljy tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää fariinisokeri ja liquid smoke. Mausta valkosipulijauheella, chilijauheella, mustapippurilla ja cayennepippurilla.

2. Keitä kylkipaistia vedessä liquid smoken kera 30 minuuttia.

3. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita keitetyt ribsit uuninkestävään vuokaan, penslaa päälle BBQ-kastike. Paista uunissa n. 10 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja