Avokado-katkarapusalaatti

Osta suuria, hienoja katkarapuja. Jos ne ovat pakastettuja, sulatat ne parhaiten sanomalehden päällä. Purista avokadoviipaleiden päälle hiukan appelsiinimehua, niin ne eivät tummu.

Neljälle

  • 700 g katkarapuja kuorineen
  • 3 kypsää avokadoa
  • 2 appelsiinia

Kastike

  • 4 rkl rypsiöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 tl dijonsinappia
  • 1 rkl chilikastiketta
  • 1 tl worchestershirekastiketta
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut ja viipaloi avokadot.

2. Kuori appelsiinit, poista tarkoin valkoinen kerros ja leikkaa viipaleet kalvottomiksi. Sekoita kaikki kulhossa.

3. Sekoita kastike ja valuta se salaatille.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja