Osta suuria, hienoja katkarapuja. Jos ne ovat pakastettuja, sulatat ne parhaiten sanomalehden päällä. Purista avokadoviipaleiden päälle hiukan appelsiinimehua, niin ne eivät tummu.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 700 g katkarapuja kuorineen
- 3 kypsää avokadoa
- 2 appelsiinia
Kastike
- 4 rkl rypsiöljyä
- ½ sitruunan mehu
- 1 tl dijonsinappia
- 1 rkl chilikastiketta
- 1 tl worchestershirekastiketta
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut ja viipaloi avokadot.
2. Kuori appelsiinit, poista tarkoin valkoinen kerros ja leikkaa viipaleet kalvottomiksi. Sekoita kaikki kulhossa.
3. Sekoita kastike ja valuta se salaatille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!