Aurinkoinen ananassalsa
Ananassalsa maistuu parhaiten tacojen ja tortillojen höysteenä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 sipulia
- öljyä
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 140 g ananasmurskaa
- 1 maustekurkku kuutioina
- 2 rkl Rajamäen Hunaja Väkiviinaetikkaa
- 2 dl vettä
- 0,5 dl makeaa chilikastiketta
- suolaa
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Hienonna sipulit ja hauduta läpikuultavaksi öljyssä. Lisää muut aineet ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Tarjoa grillattujen kasvisten lisukkeena, tacojen ja tortillojen höysteenä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa