Aurinkoinen ananassalsa
Julkaistu
Ananassalsa maistuu parhaiten tacojen ja tortillojen höysteenä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 sipulia
- öljyä
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 140 g ananasmurskaa
- 1 maustekurkku kuutioina
- 2 rkl Rajamäen Hunaja Väkiviinaetikkaa
- 2 dl vettä
- 0,5 dl makeaa chilikastiketta
- suolaa
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Hienonna sipulit ja hauduta läpikuultavaksi öljyssä. Lisää muut aineet ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Tarjoa grillattujen kasvisten lisukkeena, tacojen ja tortillojen höysteenä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta