Mainos
Mainos

Ananassalsa maistuu parhaiten tacojen ja tortillojen höysteenä.

Ainekset

  • 2 sipulia
  • öljyä
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 140 g ananasmurskaa
  • 1 maustekurkku kuutioina
  • 2 rkl Rajamäen Hunaja Väkiviinaetikkaa
  • 2 dl vettä
  • 0,5 dl makeaa chilikastiketta
  • suolaa

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Hienonna sipulit ja hauduta läpikuultavaksi öljyssä. Lisää muut aineet ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Tarjoa grillattujen kasvisten lisukkeena, tacojen ja tortillojen höysteenä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.