Appelsiinisalaatti

Tämä helposti valmistuva hedelmäsalaatti on kokeilemisen arvoinen jälkiruoka. Paras lopputulos syntyy tuoreista taateleista. Ohje on peräisin Kongosta.

4 annosta

  • 3-4 appelsiinia
  • 10 taatelia
  • ½ dl maapähkinöitä
  • 1 dl kookoshiutaleita

Valmistusohje

1. Kuro ja viipaloi appelsiinit ja leikkaa viipaleet paloiksi. Poista kivet taateleista hienonna ne. Sekoita appelsiinit ja hienonnetut taatelit.

2. Jos käytät suolapähkinöitä, huuhtele suola pois ja kuivata pähkinät talouspaperin päällä. Hienonna pähkinät ja sekoita ne hedelmien joukkoon.

3. Ripottele kookoshiutaleet vadin pohjalle ja lusikoi päälle hedelmäsalaatti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja