Mainos
Mainos

Hienoa ruokaa kesäpäivään.

Neljälle

  • noin 800 g kampelafileetä tai muuta vastaavaa
  • suolaa ja hieman pippuria
  • korppujauhoja
  • vehnäjauhoja
  • 1 tl salviaa
  • 2 appelsiinia
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Sekoita korppujauhot, vehnäjauhot ja salvia lautasella. Suolaa kalafileet ja kääntele ne paneerauksessa, anna levätä hetki.

2. Purista ½ appelsiinin mehu, viipaloi loput appelsiineista.

3. Paista kalafileet voissa pari minuuttia molemmin puolin, laita vadille. Kaada appelsiinimehu lämpimien kalojen päälle. Koristele persiljalla ja appelsiiniviipaleilla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.