Anjovislaatikko
Julkaistu
Pohjoismaissa anjovikseksi kutsuttu kala on itse asiassa valmistettu kilohailista. Yhtä kaikki - suosittua ja mieluisaa ruokaa anjovis joka tapauksessa meillä päin on!
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 8 keitettyä, kylmää perunaa, kuutioina
- 3 keltasipulia, viipaleina
- 3 kovaksi keitettyä kananmunaa, hienonnettuna
- 1 nippu tilliä, hienonnettuna
- 1 iso rasia anjovisfileitä
- 3 dl kahvikermaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita perunakuutiot voideltuun uunivuokaan.
2. Paista sipuli pehmeäksi voissa tai öljyssä paistinpannussa.
3. Lado sipuli, tilli ja anjovikset vuokaan.
4. Asettele munasilppu ympärille. Kaada päälle kerma, paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria