Anjovislaatikko

Pohjoismaissa anjovikseksi kutsuttu kala on itse asiassa valmistettu kilohailista. Yhtä kaikki - suosittua ja mieluisaa ruokaa anjovis joka tapauksessa meillä päin on!

Neljälle

  • 8 keitettyä, kylmää perunaa, kuutioina
  • 3 keltasipulia, viipaleina
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa, hienonnettuna
  • 1 nippu tilliä, hienonnettuna
  • 1 iso rasia anjovisfileitä
  • 3 dl kahvikermaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita perunakuutiot voideltuun uunivuokaan.

2. Paista sipuli pehmeäksi voissa tai öljyssä paistinpannussa.

3. Lado sipuli, tilli ja anjovikset vuokaan.

4. Asettele munasilppu ympärille. Kaada päälle kerma, paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat