Ananaspurilaiset
Julkaistu
Tässä kevyessä jauhelihapihvissä on paljon makua. Kun on mangokausi, voit vaihtaa ananaksen mangoon. Valkosipuli pihvissä antaa halutessasi lisämakua.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yhdelle
- n. 150 g naudanjauhelihaa
- yrttisuolaa ja mustapippuria
- 1 maustemitta oreganoa
- 1 ananasviipale
- salaattia, mielellään useita lajeja
- 1 tl oliiviöljyä
- suolaa
Valmistusohje
1. Sekoita jauheliha ja mausteet, muotoile pihviksi. Grillaa molemmin puolin grillipannussa tai paista kypsäksi teflonpannussa.
2. Asettele salaattia lautaselle, pirskota päälle oliiviöljyä ja ripottele päälle suolaa.
3. Kuumenna ananasviipale paistinpannulla ja tarjoile vastapaistetun pihvin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan