Käytä varhaissadon kasviksia! Tässä tarjoilemme ne runsaassa, lämpimässä salaatissa.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 romanesco (vihreä kukkakaali)
- 10 ohutta valkoista parsaa
- 1 nippu ohuita porkkanoita
- 50 g tuoreita vihreitä papuja
- 50 g tuoreita sokeriherneitä
- 1 kevätsipuli
Kastike
- 1 prk kermaviiliä
- ½ dl majoneesia
- 1 tl dijonsinappia
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kastike: Sekoita kermaviili ja majoneesi, lisää sinappi, suola ja pippuri. Laita kylmään tarjoiluun asti.
2. Puhdista vihannekset. Murra romanesco kimpuiksi. Kuori tarvittaessa parsat ja porkkanat, keitä kasvikset lähes pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä.
3. Lado vihannekset suureen tarjoilukulhoon, tarjoile kastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.