Seuraavat mokat välttämällä olet askeleen lähempänä tavoitteitasi ja terveellistä elämäntapaa.
Videolla Hanna Partanen kertoo, kuinka annoskoot on helppo pitää kurissa.
Moni painonpudotuksesta tai terveellisistä elämäntavoista haaveileva vaihtaa ravintolalounaat itse tehtyihin eväisiin. Joissain tapauksissa itse tehdyillä ruoilla voi kuitenkin olla aivan päinvastainen vaikutus.
Seuraavat virheet välttämällä olet askeleen lähempänä terveellistä elämää.
Virhe 1: Lounaasi ei ole riittävän monipuolinen
Tasapainoinen ateria koostuu hiilihydraateista, proteiinista ja hyvistä rasvoista. Pelkkä salaatti ei siis riitä täyttämään monipuolisen ja nälän hyvin poissa pitävän lounaan kriteerejä. Vaikka kasvikset ovat vähäkalorista ja kuitupitoista syötävää, sinun tulee lisätä salaattisi myös proteiinia ja hyviä rasvoja, jotta pystyt vastustamaan iltapäivän herkkuhimoja.
LUE MYÖS: Tässäkö salaisuus laihtumiseen? Syö kilokalorit ennen kolmea
Tiedosta ja paina mieleen, että kunnon lounas on avain pysyvään painonhallintaan.



