Mitä tänään lounaaksi? Näitä ruokia ei ainakaan kannata syödä työpöydän ääressä

työpaikka, lounas
Shutterstock

Time.com listasi ruoat, joita ei syystä tai toisesta pitäisi koskaan syödä työpöydän ääressä.

Yllä olevalta videolta voit katsoa, miksi laihduttaminen työpaikalla on niin toivottoman hankalaa.

Tilanne on monelle toimistotyöläiselle tuttu. Kiireen vuoksi edes lounasta ei ehdi syödä rauhassa, vaan se tulee yleensä puputettua työpöydän ääressä. Ja työkavereiden vieressä.

Time.com listasi ruoat, joita työpöydän ääressä ei kuitenkaan pitäisi suuhunsa laittaa. Tässä joitain niistä. Oletko samaa mieltä?

Kala

Kala on terveellistä, ja sitä kehotetaan syömään, mutta edellisen päivän päivälliseltä ylijäänyttä kalaa kannattaisi suosiolla mennä popsimaan työpaikan keittiöön. Työpöydän ääressä syötynä se saa koko toimiston haisemaan. Ajattele työkavereidesi viihtyvyyttä, ja ota evääksi muuta kuin kalaa, jos lounas on pakko nauttia koneen äärellä.

Lisäksi eräs tuhat aikuista käsittänyt kysely on paljastanut, että työkaverit pitävät voimakkaalta tuoksuvaa ruokaa työpöytänsä äärellä syöviä antisosiaalisina, kertoo Daily Mail.

"On päivänselvää, että ne, jotka käyvät työpaikkaruokalassa, syövät paljon paremmin kun ne, jotka tuovat töihin mukanaan omia eväitään. "Lue lisää ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin mietteitä työpaikkaruokailusta!

Pasta

Pasta on luultavasti yksi huonoimmista ruoista, jonka voit lounaaksi valita ylipäätään. Iso annos pastaa saa sinut hiilariähkyyn, etkä luultavasti jaksa tehdä mitään lounaasi jälkeen. Se siitä tuotteliaisuudesta! Lisäksi pastan syöminen on sotkuista puuhaa, joten työpöydän ääressä sitä nyt ei ainakaan kannata tehdä.

Pikaruoka

Jos edellinen ilta venähti pitkäksi, etkä voinut vastustaa sitä viimeistä gin tonicia, on houkutus hakea pikaruokaa lounaaksi valtava. Kerroshampurilaista koneensa ääressä puputtava toimistotyöläinen kuitenkin huutaa Time-lehden listauksen mukaan krapulaista. Ja vaikka edellinen ilta olisi sujunutkin täysin selvin päin, saattaa hampurilainen silti olla hieman lapsellinen valinta, listauksessa arvellaan. 

Murot

Jotkut ruoat on vain tarkoitettu kotona herkuteltaviksi. Murot ovat yksi tällaisista ruoista. Työpaikka ei ole ruokapöytäsi tai sohvannurkkasi.  Ja ne ovat juurikin ainoat paikat, joissa maidolla höystetty murokulhollinen on syytä nähdä. Sokeriset murot eivät muutenkaan ole paras mahdollinen valinta lounasaikaan.

Edellä mainittujen lisäksi Time-sivustolla tyrmättiin myös muun muasa sushi ja tacot.


Lähteet: TimeDaily Mail

***

Mummolan muistot ja herkkujen herkut 7:01

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!