Mainos

Yksinkertainen ainesosa muuttaa käsityksesi grillauksesta – löytyy lähes jokaisen jääkaapista

Majoneesi on raaka-aine, joka sopii grillaamiseen jopa öljyä paremmin. 

Videolla keskustellaan makkaratrendeistä ja grillaamisesta. 

Majoneesi on perusraaka-aine, joka sopii niin leivän väliin kuin kaalisalaatin maustamiseen. Monien yllätykseksi majoneesi on myös ainesosa, joka sekä parantaa ruoan makua että helpottaa grillaamista. Kokeile, jos et usko!

Antaa makua ja estää epätoivotun tarttumisen

Seuraavan kerran kun grillaat lihaa, sivele lihan pintaan rasvapitoista majoneesia samaan tapaan kuin sivelisit sille öljyä tai voita. Sen lisäksi, että majoneesi antaa lihaan makua, se pitää lihan mehevänä grillauksen aikana.

Meillä kaikilla on kokemusta vihannesten, broilerin tai muiden raaka-aineiden jämähtämisestä grilliin. Majoneesi voi olla ratkaisu tähänkin ongelmaan! Majoneesi nimittäin taikoo grillattaviin raaka-aineisiin tarttumattoman pinnan ja näin ollen takaa grilliateriasi onnistumisen. Voit sivellä majoneesilla minkä tahansa grillattavan herkun pinnan.

Pomi perusmajoneesin resepti talteen tästä!

Majoneesi on emulsio, joka toimii erinomaisesti myös niin kutsuttuna liima-aineena mausteilla ja kuivamarinadeille. Ennen lihan maustamista sivele pinta majoneesilla. Tämä tapa auttaa mausteita kiinnittymään lihaan huomattavasti öljyä paremmin.

Majoneesilla valeltu liha on myös turvallisempi grillata, sillä se ei räjähtele grillissä samaan tapaan kuin öljy.

Lähde: TheDailymeal

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja