Unohda tänään aamukahvi, ja nauti se pekoniin haudutettuna! Delish jakaa helpon reseptin kahvilla karamellisoituun pekoniin.
Pekonin voi valmistaa myös mikrossa, katso yllä olevalta videolta ohjeet!
Pekoni on suorastaan vastustamaton aamupalaherkku. Monien suomalaisten aamupalapöydistä löytyy sen seurana varmasti myös kahvia, olemmehan kovaa kahvinjuojakansaa.
Uudessa reseptissä nämä kaksi suosikkiherkkua voi kuitenkin yhdistää! Karamellisoitu pekoni parittaa suolaiseen herkkuun makeaa siirappia, mutta nyt myös kahvia.
Hulluttele uudella makuyhdistelmällä, ja ylläty ihanasta kahvilla karamellisoidusta pekonista!
VINKKI: Jos kahvilla karamellisoitu pekoni kuulostaa liian erikoiselta herkulta, voit kokeilla myös tavallista karamellisoitua pekonia uunissa.
Kahvilla karamellisoitu pekoni
0,6 desilitraa keitettyä kahvia
