Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Yhdistä kahvi ja pekoni yhdeksi vastustamattomaksi aamupalaherkuksi – tätä erikoista reseptiä on pakko kokeilla!

Shutterstock
Julkaistu 26.08.2018 08:04

Petra Sundell

petra.sundell@mtv.fi

Unohda tänään aamukahvi, ja nauti se pekoniin haudutettuna! Delish jakaa helpon reseptin kahvilla karamellisoituun pekoniin.

Pekonin voi valmistaa myös mikrossa, katso yllä olevalta videolta ohjeet!

Pekoni on suorastaan vastustamaton aamupalaherkku. Monien suomalaisten aamupalapöydistä löytyy sen seurana varmasti myös kahvia, olemmehan kovaa kahvinjuojakansaa.

Uudessa reseptissä nämä kaksi suosikkiherkkua voi kuitenkin yhdistää! Karamellisoitu pekoni parittaa suolaiseen herkkuun makeaa siirappia, mutta nyt myös kahvia.

Hulluttele uudella makuyhdistelmällä, ja ylläty ihanasta kahvilla karamellisoidusta pekonista!

VINKKI: Jos kahvilla karamellisoitu pekoni kuulostaa liian erikoiselta herkulta, voit kokeilla myös tavallista karamellisoitua pekonia uunissa.

Kahvilla karamellisoitu pekoni

0,6 desilitraa keitettyä kahvia

2 ruokalusikallista vaahterasiirappia

12 siivua pekonia

2 ruokalusikallista ruskeaa sokeria

mustapippuria

Valmistus

Lämmitä uuni 200 asteeseen ja aseta leivinpaperi uunipellille. Asettele pekonisiivut yhdeksi kerrokseksi pellille.

Sekoita pienessä kulhossa kahvi ja vaahterasiirappi. Voitele pekonisiivut seoksella ja mausta sokerilla ja pippurilla.

Paista pekonia uunissa noin 25 minuuttia, kunnes se on karamellisoitunut.

LUE MYÖS: Tiedätkö, miksi aamupalalla syödään pekonia? Vastaus saattaa yllättää

Lähde: Delish

Lisää aiheesta:

Keittiömestarin nerokas kahviniksi takaa täydellisen lopputuloksen: ”Tekee pekonista vieläkin herkullisempaa”Hullun hyvä pekonikikka, jota et taatusti ole vielä kokeillut – mutta sinun pitäisi!Muuttaa käsityksesi sipulirenkaista – varoitus, tähän pekoniseen reseptiin jää koukkuun! Vastustamaton herkku! Karamellisoitu pekoni kruunaa viikonloppuaamusi Nauti pekonin mausta ilman lihaa – poimi talteen herkullinen resepti "Uskomattoman ihanaa!" – oletko jo kokeillut jumalaisen hyvää pekonia?
KahviPekoniAamiainenMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Kahvi
  • ma08:22
    Juomat

    Kahvissa piilee yllättävä terveyspommi: "Moni ei hyödynnä"

  • 31.10.11:55
    Juomat

    Kahvin joukkoon laitetaan nyt supersuosittua seosta: "Syksyn isoimpia trendejä"

  • 8.10.07:44
    Terveys ja hyvinvointi

    Näin kahvin valmistustapa vaikuttaa kolesteroliarvoihin

  • 1.10.07:45
    Ravitsemus

    Onko suodatinkahvi terveellistä? Ravitsemusasiantuntija kertoo faktat

  • 27.8.07:46
    Huomenta Suomi

    Säilytätkö avattua kahvipakettia yli viikon? Toimi näin